i MasterCard* suradnja

ZIGZAG i MasterCard* suradnja

Vlasnik ste MasterCard* kartice?

Svi vlasnici MasterCard* kartice za plaćanje svog boravka u jednom od ZigZag Apartmana u Dubrovniku i Rovinju ili u Boutique Hotelu Valdibora, te za plaćanje u Cogito Cofee Dubrovniku koristeći svoju MasterCard karticu bit će nagrađeni poklonom!
Platite svojom MasterCard karticom i uživajte u posebnoj pogodnosti.

Detalji promocije

Dugogodišnjom suradnjom ZigZag i MasterCard* svim gostima pružaju bezbrižan odmor, a ove godine svim gostima u Rovinju i Dubrovniku, ujedno i korisnicima MasterCard* kartice donose posebne pogodnosti.

S veseljem obavještavamo sve naše goste u Dubrovniku i Rovinju da plaćanjem MasterCard* karticom mogu ostvariti pravo na poklon dobrodošlice.

Iskoristite ovu ograničenu ponudu poklona na slijedećim lokacijama:

  • ZigZag Apartmani Dubrovnik – koristite svoju MasterCard* karticu i dobivate tradicionalno hrvatsko vino
  • ZigZag Apartmani Rovinj – koristite svoju MasterCard* karticu i dobivate tradicionalno hrvatsko vino
  • Boutique Hotel Valdibora – koristite svoju MasterCard* karticu i dobivate besplatnu kavu ili aperitiv
  • Cogito Coffee Dubrovnik – koristite svoju MasterCard* karticu i dobivate besplatnu kavu (odaberite svoj poklon: Espresso, Americano, Kava s mlijekom ili Cappuccino)

Svi gosti koji plate svojom MasterCard* karticom na svim navedenim prodajnim mjestima u Dubrovniku i Rovinju u ovoj ograničenoj promotivnoj ponudi ostvaruju pravo na poklon.

Vidimo se u ZigZag-u!

Trajanje promocije

ZigZag i MasterCard* ljetna promocija traje u periodu 01.07.-30.09.2017.

Požurite i rezervirajte svoj smještaj u Dubrovniku ili Rovinju s nama, platite s vašom MasterCard* karticom te uživajte u svom poklonu!