O nama

O nama

Kako je počelo

ZigZag Apartmani započeli su svoj rad 2011. godine u Zagrebu inspirirani idejom otvaranja modernog apartmanskog tipa smještaja u skladu sa svjetskim trendovima. Cilj je bio ponuditi jedinstveni smještaj u najužem centru grada kako bi se turistima omogućilo da dožive gradski duh iz prve ruke te da od svih važnih znamenitosti budu udaljeni svega nekoliko minuta hoda. Od tada se ZigZag konstantno širi stvarajući portfelj apartmana različitih veličina koje odlikuje zajednički karakterističan dizajn, vrhunska opremljenost i primamljive lokacije. Dizajn prostora usmjeren je na maksimalnu udobnost postignutu kombiniranjem jednostavnog i modernog dizajna. Potaknuti iznimnim uspjehom i maksimalnom posjećenosti u Zagrebu, ZigZag smo 2013. pokrenuli i u Dubrovniku, nakon čega je uslijedilo otvaranje ZigZag Beograd 2014., ZigZag Vienna 2015. i ZigZag Rovinj 2016.

Što nudimo

Od samog početka ZigZag je kao svoj prioritet odredio pružanje vrhunske usluge koja uključuje puno više od najma sobe/kreveta. Našim gostima pružamo maksimalnu pomoć i podršku s ciljem da se u svakoj destinaciji jednostavno snađu i odlično provedu. Tako ZigZag povezujemo s lokalnim ugostiteljima i ponuđačima ostalih usluga i preporučujemo zanimljiva događanja što u konačnici gostu daje dodatnu vrijednost i doprinosi razvoju priče o urbanim turističkim destinacijama u kojima se ZigZag nalazi.
Koristimo najmodernije online sustave i procese rada kako bismo naš posao pojednostavili, ubrzali i olakšali te kako bi se mogli maksimalno posvetiti gostima.

Gdje se sve nalazimo

ZigZag aparmatni se trenutno nalazi u Zagrebu, Dubrovniku, Beogradu, Rovinju i Beču.