Za Vlasnike Nekretnina

Upoznajte svog savršenog “podstanara”!

ZigZag je partner na kojega se možete osloniti.

Osigurajte si stalni prihod, iznajmite nam svoju nekretninu!

Unajmljujemo vaše nekretnine, preuređujemo ih i opremamo prema visokim standardima. Stvaramo moderan i udoban smještaj primamljiv svim posjetiteljima. Naš se profesionalan tim brine o svim detaljima, od iznajmljivanja, čišćenja, održavanja i pružanja 24/7 pomoći svakome gostu. Modernim sustavom provjere sprječavamo moguće prijevare, a na usluzi je i tim koji redovito čisti i pregledava apartmane nakon svakog korištenja.
Naše poslovanje je standardizirano visokom kvalitetom smještaja s 4 zvjezdice čime omogućavamo tržišnu atraktivnost i iznadprosječnu popunjenost svakog apartmana. Pouzdan i odgovoran, Zig Zag je vaš idealan stanar i partner na kojega se možete osloniti!

Kako mi to radimo

Odabir

Pažljivo odabiremo nekretnine koje pristaju cjelokupnoj ZigZag ponudi. U potrazi smo za jedinstvenim, atraktivnim i udobnim apartmanima smještenima na lokacijama koje su primamljive gostima!

Dizajn

Naš se tim sastoji od vrhunskih dizajnera i arhitekata koji transformiraju svaku nekretninu u udoban i luksuzan smještaj. U našu uslugu također ulazi i profesionalno fotografiranje svakog apartmana.

Sigurnost

Tijekom dugogodišnjeg iskustva unaprijedili smo sustav sprječavanja prijevara, a svaki posjetitelj prolazi kroz naše temeljite provjere.

Zaštita

Vodimo brigu da su nekretnine i gosti osigurani uz pomoć posebnih paketa polica osiguranja.

Briga

Naš tim redovito čisti i održava vašu nekretninu te redovito izvještava o svim problemima ili nastalim oštećenjima koje zatim saniramo u najkraće moguće vrijeme.